Meest recente berichten

Ready To Rock

No Comments Geen categorie

Wil jij ook meedoen met Ready To Rock!?
Ready To Rock! is een superleuk popmuziekproject bij jou op school voor de groepen 6, 7 en 8. Scholen die meedoen zijn OBS de Straap, SBO de Toermalijn en Kindcentrum Mozaïek.

Vorige week woensdag 25 oktober was de Ready To Rock docentenband reeds te zien in de aula tijdens een interactief wervingsconcert voor groep 6, 7 en 8.

Als je je inschrijft voor Ready To Rock leer je een muziekinstrument bespelen, je gaat samenspelen in een band en werkt toe naar een te gek optreden tijdens het Ready To Rock Festival. Meedoen aan Ready To Rock is gratis en het duurt tot (ongeveer) het einde van het schooljaar. De lessen zijn na schooltijd in de middag. Je kunt kiezen uit: zang, gitaar, basgitaar, drums of keyboard. Je krijgt les van echte professionele muziekdocenten van Kunstkwartier.

Proefles- en informatieavond
Wil je meer weten en alle instrumenten uitproberen? Dinsdag 7 november, om 19:00-20:00 is er een informatieavond op de Straap op Twentehof. Jij en je ouders krijgen informatie over het project en de lessen, je kunt proeven van alle verschillende instrumenten en je kunt je inschrijven.

Zit jij in groep 6, 7 of 8? Dan kom jij toch ook?